duminică, 31 ianuarie 2016

Invatam si ne jucam cu Mickey si prietenii lui


   Am 33 de ani, insa, fiind mama a doi strumfi veseli, am fost nevoita sa uraresc, impreuna cu ei, animatiile preferate. Ei bine, aceasta activitate e o placere pentru mine, deoarece sufletul meu e unul de copil si cred ca asa va ramane mereu...iubesc viata, ador inocenta copilariei, sorb fiecare picatura de magie...
   Clasamentul animatiilor e bine stabilit si, cap de lista se afla Clubul lui Mickey Mouse. Mos Craciun cel darnic si bun, care si-a trimis spiridusii sa ne urmareasca, ne-a facut o mare surpriza si ne-a trimis cartea Invatam si ne jucam cu Mickey si prietenii lui, o carte cu 70 de activitati distractive, menite sa dezvolte atentia, memoria, gandirea logica, spiritul de observatie, imaginatia.
//profitshare.ro/l/2386935
   Cei sase prieteni dragi, Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Donald, Daisy, ne invata, in nu mai putin de 111pagini, despre:
-> corpul si sentimentele noastre
-> locuinta si mobilier
-> locuri si mijloace de transport
-> imbracaminte si culori; iar, pentru a ne verifica, strengarii ne ofera, la finalul cartii, si solutiile (ssst, asta nu inseamna ca trebuie sa trisati, bine?
   Paginile sunt frumos colorate, presarate cu activitati felurile, de tipul: gseste perechea, raspunde corect, gaseste traseul, gaseste diferentele, gandeste-te si completeaza, coloreaza, descopera.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu