sâmbătă, 20 februarie 2016

Lego - distractiv mereu


   Fie el ca e Lego Duplo, Lego Chima, Lego...a fost, este si va ramane o activitate pe cat de distractiva (pentru cei mici), pe atat de relaxanta si serioasa pentru cei mari, caci...da, Lego se adreseaza tuturor varstelor.
   Microbul acesta simpatic a intrat in casuta noastra acum vreo 4 anisori...avand acum acum doi strumfi veseli, curiosi, inventivi, seturile numai sunt complete si am decis urmatoarele:
- cat e nou, se construieste conform indicatiilor
- o perioada de timp este lasat la expozitie, pe un raft special

- pe masura ce apar noi tentatii, cele deja expuse sunt depozitate in cutia cu minunatii (o cutie plina de piese Lego, amestecate)
- cand ne gadila inventivitatea (si asta se intampla destul de des), apelam la cutiuta si construim ce ne inchipuim noi.
    Niciodata nu sunt prea multe seturi Lego in casuta, caci, cu cat sunt mai multe, cu atat este mai diversificata gama de piese si ies constructii interesante.

Recomandare:
- avand in vedere ca piata este plina de astfel de jocuri, originale sau nu, este bine sa va indreptati atentia catre cele care vin din recomandarile prietenilor, deoarece pot aparea mici surprize (ma refer strict la piesele care nu sunt originale - avantajul lor este pretul, desigur) de genul: micutele piese nu sunt perfect slefuite, se imbina foarte greu sau nu se imbina bine, fiind prea largi si cazand mereu. Eu am testat Lego Chima, de exemplu, si iata rezultatul:
- cel primit ca dar (nu stiu de unde a fost achizitionat) a necesitat implicarea unui adult in constructia personajului, deoarece piese se imbinau extrem de greu
- cele achizitionate de pe Aliexpress au fost construite de baiat fara probleme si...iata ca dupa 2 luni, inca le mai vad expuse pe raft.
- in ceea ce priveste piesele originale...nu am nici un comentariu de facut, caci sunt perfecte :) ; a se vedea in imaginea de sus o parte din setul Ninjago.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu